Третият сезон на един от най-успешните сериали на Netflix – , вече има

...
Третият сезон на един от най-успешните сериали на Netflix – , вече има
Коментари Харесай

Хелена Бонам Картър се появява с целия си блясък в Короната

Третият сезон на един от най-успешните сериали на Netflix – , към този момент има и страховит филмов откъс, въпреки и много тъмен. Близо триминутният клип демонстрира невероятната  като кралица Елизабет II, бореща се с упадъка на Англия през 1977 г. 



Очаква се новият сезон да обхване десетилетието след " Аферата Профюмо " в интервала от деколонизацията на Африка и Карибите до кацането на луната на " Аполо 11 " през 1969 г.  Драмата ще се концентрира и върху пътя на лейбъриста Харолд Уилсън към " Даунинг Стрийт " и чудовищната злополука в Аберван (Уелс) през 1966 година, която лишава живота на 144 души, основно деца. 

И в цялата напрегната конюнктура се появява  като принцеса Маргарет.



Нейното изключително запаметяващо се камео в банята с диамантена диадема на главата е в действителност очарователно. В центъра на персоналните взаимоотношения на сезона е точно и нейния бурен брак с лорд Сноудън. 

Голямо присъединяване в историята имат и най-големите деца на кралицата –  и Чарлз, който е коронясан за принц на Уелс през 1969 година и е във вихъра на романса си с Камила. Вижте всичко това и още в най-новия и цялостен филмов откъс на мегапродукцията на Netflix:


 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР